Dakgootpreventie

Vervuilde dakgoten kunnen voor behoorlijke waterschade zorgen. Als dakgoten niet regelmatig schoongemaakt worden, is lekkage haast onvermijdelijk. Dit geeft de nodige overlast en is bovendien vaak een flinke kostenpost. ServiceNoord Installatietechniek heeft voor u het antwoord gevonden: Dakgootpreventie.

Dakgootpreventie

Dakgootpreventie is een systeem dat op elke bestaande dakgoot gemonteerd kan worden. Een speciaal geperforeerd rooster houdt vallende bladeren, takken, vogelnesten en ander groenafval tegen zodat dit geen verstopping kan veroorzaken. Na verloop van tijd waait het groenafval vanzelf van de dakgoot af, zodat het systeem bladervrij blijft en het regenwater altijd goed afgevoerd wordt. Het rooster is uitgevoerd met een opstaande rand om tevens de achterzijde van de dakgoot af te dichten. Dit voorkomt dat er regenwater aan de achterzijde over de goot stroomt. Dus ook daar geen lekkage meer.

Voordelen

minimale onderhouds- en schoonmaakkosten

Doordat Dakgootpreventie ervoor zorgt dat het regenwater altijd goed wordt afgevoerd, bespaard u kosten aan onderhoud, bovendien verkleind u de kans op extra kosten door vervolgkosten na lekkage.

goede doorstroming van de waterafvoer

Dakgootpreventie is een rooster waarop bladeren en takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden. Doordat opgedroogde bladeren en takjes van het rooster af kunnen waaien hoeft u uw dakgoten niet meer schoon te ( laten ) maken. Doordat de dakgoten schoon zijn zullen de regenpijpen niet meer gaan verstoppen

universeel toepasbaar

Of uw dakgoten nu al een tijdje meegaan of dat ze nu nieuw zijn, of ze nu van zink, aluminium, koper of kunststof zijn, het maakt niet uit, Dakgootpreventie is op bijna iedere dakgoot te monteren. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering en de hellingshoek van uw dak belangrijk. Het profiel van Dakgootpreventie moet daarvoor ter plekke in de juiste hoek gebogen worden.
s

verkleint de kans op vocht- en sneeuwschade aanzienlijk

Doordat de dakgoten schoon blijven zal het water op een goede manier weg lopen naar de regenpijpen. Als er sneeuw op de goten ligt heeft dit een isolerende werking, de sneeuw zal van onderaf smelten en in de goot druppelen en netjes worden afgevoerd naar de regenpijpen. Als er sneeuw op de goten ligt heeft dit een isolerende werking, de sneeuw
}

tijdbesparend

Doordat de goten vrij blijven van bladeren en takjes hoeft u nooit meer de ladder op om de dakgoten schoon te maken, dit bespaard kostbare tijd en kunt u dit op een andere manier besteden.

10 jaar productgarantie

Wij geven 10 jaar fabrieksgarantie op onze aluminium Dakgootpreventie

Nederlands fabricaat

ServiceNoord is dealer van Dakgootpreventie. Wij adviseren u graag.
Neemt u gerust contact op voor een offerte.

Neem contact met ons op

12 + 8 =

Onze locatie

06-52648583

arjan@servicenoord.nl

Postadres: Feiko Clockstraat 79
9665 BD Oude Pekela

Bezoekadres: Winschoterweg
18 9665 BV Oude Pekela